Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvar på Startplatsen (årTiondets Sista aforism)

 

 

 

 

 

 



livet tar lite längre tid
för den som vill känna ständig förväntan,
aldrig följa drömmen till slut



jag som alltid är försenad
är samtidigt bäst på
att vara verkligen tidigt ute -
kvar på startplatsen



i spiralen spirar det
sålänge som cirkeln
ej förglömmer huru varven föds ur varandra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-20 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP