Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det händer en del oförklarligt i våra liv. 




Änglar, visst finns dom

Som en liten rädd hare kände jag mig.
Nu förstår jag skräcken är förlamande nu har jag upplevt det.

Vi kom körande med min särbos bil på en mindre ganska smal väg.
På sidan där vi körde är en lång sjö, det finns ett räcke utmed hela sträckan.

Då möter vi en stor lastbil med dubbelsläp.

Plötsligt ser vi hur bakdäcket lossnar. Jag lägger handen över min mun och
kväver ett skri.
Det kommer studsande rakt emot oss, vi hade ingenstans att ta vägen. 

Men då händer det mest konstiga illafall för oss.
Däcket girar till och åker på sidan av bilen.
Det var cirka en och en halv meter till räcket,
sen följde det den sidan så långt vi kunde se.

Tala om änglavakt. Tack gode gud!

För övrigt kunde jag inte prata på hela dagen p g a chocken.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-20 17:09



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Otroligt! Spännandee men hemskt förstås, visst finns det änglar!
2010-03-20

  Vildkärlek
Pust ! vilken tur
2010-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP