Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Upp 8:1, 19:11; Hab 2:20; Matt 27:51; Sak 9:9; ps 131


När Guds Ord talade tystnad


Du kommer segerrik och rättfärdig
ödmjukt ridande på en åsninnas föl

Du drar ut på en vit häst
klädd i en mantel doppad i blod

I din död blir vi till
I ditt brustna hjärta blir vi hela
I din uppståndelse föds vi

När Guds Ord talade tystnad
och vi
tystnade
är tysta i din tystnad
blir vi frälsta

I din seger
Trofast och Sann

råder vi över jorden

det Namn du har fått
är Guds Ord

Kampen gäller lögnen

Vilande i din Sanning
som ett avvant barn
i sin moders famn

bärs vi fram




Fri vers av rebecca d
Läst 299 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-03-20 19:31



Bookmark and Share


  aol
så tröeterik
2010-06-09

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen tidigare!
2010-03-22

  Michaela Dutius
Det är enorma ord, visa ord- och sanna ord
2010-03-21

  Bibbi VIP
Tack för dessa så djupa sanningar!
2010-03-20

  ZARIFE DEMIR
Ben är känslafull text!
2010-03-20

  Larz Gustafsson VIP
Där Guds Ord är tyst är jag tyst. Där Ordet talar talar jag.
Jag tror på Denne Uppståndne Frälsare. Därför talar jag.
2010-03-20
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d