Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varje dag, timma, minut, dör barn, själar vita som snö, oskyldiga liv eldas, du kristne, du vise, någon, förklara för mig, varför?


Barns liv, i luften ven

Barns liv, i luften ven

Själ vit som snö
Skör som glas
Vacker som i en saga
Tappas som vilket glas som helst
1000 bitar
Oförnekligt omöjligt
1000 bitar kan ingen pussla
Själ vit som snö
Tom som luft
Död som sten
En själ i luften ven
Varje dag
varje sekund, en ny
själ vit som snö
tappas som vilket glas som helst
mamma, jag känner mig inte välmående
kurera mig, som i en saga




Fri vers av rajaynaya
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-21 00:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det svider i hjärtat när jag tänker på alla de barn som förlorar sina ömtåliga liv på grund av brist på hjälp och förståelse. Fin text!
2010-03-21
  > Nästa text
< Föregående

rajaynaya
rajaynaya