Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla i en

jag hatar
att jag ibland vill vara som henne
gå som hon
bära hennes kropp
men jag vill ändå slänga nubb där hon går
för hon är allt jag inte är
och du älskade henne en gång

men ibland, flyger jag däruppe
moln seglar förbi
leenden tränger igenom
som ljus genom mörker
för så ful är jag inte
det säger du i allafall

men ibland
en spik
några brädor
bygger jag en farkost
som tar mig någon annanstans
men du tvingar mig kvar

ibland vill jag hjälpa alla dem som har det svårare
mer än något annat vill jag hjälpa upp
alla som fallit
bara för att om allt runt om är bra
är jag det med eller?
det har du inte svarat på

är du vaken?
jag sitter vid fönsterkant
med cigarett som glöder
väck mig, släck ibland
gör mig till ett mig
tryck mig nära




Fri vers av rajaynaya
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-19 21:48



Bookmark and Share


  kollrigheter
Ett vibrerande poem. I vissa strofer briljerar språket och det är härligt att se. Tycker mycket om.
2010-05-19
  > Nästa text
< Föregående

rajaynaya
rajaynaya