Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi trycker ner oss själva

monstret växer alltid
fast är det så eller är det bara jag

ord tar och jag orkar inte mer
fast är det så eller är det bara jag

tårar dränker mig och jag är värdelös
fast är det så eller är det bara jag

skiten tar över det bra ibland
så är det fan

det är det som känns dåligt som är värdelöst
det dåliga borde gråta
det dåliga borde inte orka mer

åt helvete med det dåliga




Fri vers av rajaynaya
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-06-17 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rajaynaya
rajaynaya