Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du är mitt allt


molekyler

jag förstår inte
hur jag inte kan leva utan dig
du är likt syre
molekyler jag kräver i min vardag
du är inte så märkbar alltid
får inte min uppmärksamhet så ofta
men du är mitt liv
vackra molekyl




Fri vers av rajaynaya
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-21 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rajaynaya
rajaynaya