Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dumma dumma pappa

jag är mindre än dig
men det betyder inte att jag är mindre värd

jag är yngre, det gör mig inte dum
jag kanske t.o.m vet mer om andra saker
än det du begriper dig på

jag är svagare, men det ger dig ingen rätt
att köra över mina ord och mosa mina ideer
likt en flugsmällare
dödar du varje surr

att du ibland tar i med arm
förlorar du bara respekt på
jag har knappt ingen kvar, kanske lite rädsla i ett hörn
att du aldrig kan förstå

att jag är ett "barn" är ingen ursäkt
att slippa bry sig om mig och mitt tycke
för jag har ett hjärta och en hjärna som ångar lika hårt
ja, till och med hårdare än ditt och din

lägg av med dina ursäkter
och fula ord
och sluta spela bäst och hård
det hjälper inte dig alls,
utan sårar bara mig

jag undrar hur du tänker
glömmer det ena hit och dit
men om jag minsta fel gör
jag snart inte skrattar mer

jag är inte tyken eller olydig
vill bara vara med på ett hörn
men allt jag får är ros törn

så sluta nonchalera och börja agera
till det jag vill
och lyssna på vad jag säger till








Fri vers av rajaynaya
Läst 413 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-06-18 00:01



Bookmark and Share


  aol
ja han måste lyssna på dej,
2010-06-25
  > Nästa text
< Föregående

rajaynaya
rajaynaya