Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

finns det flera för samma?

är det verkligen så?
du är min och jag din

vi må vara gjutna
i samma form
samma känslor för varann
kärlek och värme
det är mysigt
trygghet

men ändå tycks jag alltid tröttna
tråkig här
och ännu mera där
finns inget nytt
alltid samma famn och snart
kan jag tala dina ord

nu är allt onödigt
för jag vet vad du tänker säga
jag vet allt nu
är det verkligen så?
att det finns en för alla
för, för mig verkar det finnas flera

jag vill inte veta vad du tänker säga
jag vill inte känna vad du tänker på
jag vill gissa och överraskas
jag vill leka och bli förvånad

jag vill inte ha tråkigt




Fri vers av rajaynaya
Läst 341 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-31 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rajaynaya
rajaynaya