Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du fattiga, du svältande, må din räddning vara snar


ben- och knotors längtan

Jag kan inte skratta för hårt
Jag går på diet
Ett hjärtskärande skrik
Mina öron svider här enda från Mongoliet
I ben och knotor ligger längtan
En mjuk banan, len mot tungan som tuggas långsamt
Din räddning är min rädsla
Hur kan vi vara så otacksamma
Jag är inte perfekt
Jag är inte alltid rättvis
Men jag är fri
I min frihet ska jag skapa din
Len mot tungan som tuggas långsamt




Fri vers av rajaynaya
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-21 00:42



Bookmark and Share


  Vinnie
Väldigt gripande och sorglig.
2010-03-21
  > Nästa text
< Föregående

rajaynaya
rajaynaya