Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon tänker utanför

När vågorna seglar, oändlighet i speglar
Orden du skriver, i hjärtat ditt river
När själen för din kärlek dör, hon tänker utanför
När livet ger mer, än allt som du ser
Älskade sommarvind, tårarna på din kind
Drömmer som sig bör, hon tänker utanför
När en morgon vaknar, doften du saknar
Fylld av lycka, med leenden världen smycka
När ditt innersta orden rör, hon tänker utanför
När efter stigen du går, bakom i de älskandes spår
En kyss med kärlekssmak, med bara himlen som tak
Änglarna sjunger i kör, hon tänker utanför
När du tar farväl, utan egentligt skäl
Genom glasverandans vy, känner dig som ny
Själen stark men skör, hon tänker utanför
När skönhet är lag och natten är dag
söka och treva, bestäm dig för att leva
Anledningen förstör, hon tänker utanför
När du sitter där, med himlen så kär
Älskad genom glas, mina rosor i en vas
Jag älskar just därför, hon tänker utanför




Fri vers av poetlinan
Läst 388 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-03-21 10:29



Bookmark and Share


  Wheevil
Helt underbart skriven! Mycket vackra rim
2010-09-13

  Nils Teodor VIP
Mycket bra rim
Härligt vacker!
2010-03-21

  firefire
vackert! och jag han läsa flera stycken innan jag ens märkte att det var rim i varje rad... skickligt och bra inbäddat och mycket sympatiskt!
2010-03-21
  > Nästa text
< Föregående

poetlinan
poetlinan