Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
glöm inte var DU är, vad DU vill. utan att känna dig själv är det svårt att lära känna andra.


förvirringens rosa moln

i en förälskälse, kanske snarare kärlek
glömmer jag MINA känslor
du får kyssa mig igen, igen och igen
jag håller fast
du kan förudmjuka mig igen igen och igen
men du är min, jag din, jag skyddar dig även denna dag
vad vill JAG
det är snart glömt för
du får kyssa mig igen igen och igen
i vår kärlek
är snart det vi byggt den på glömt
känslor
du är så vacker
vill ha mer, din blick
fast
din kropp som trollar
vilket brinner jag starkast för?
herregud, jag känner mig så liten




Fri vers av rajaynaya
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-21 10:38



Bookmark and Share


  oMareld
visst gör man

känner sig liten
2010-03-25
  > Nästa text
< Föregående

rajaynaya
rajaynaya