Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gör något!!!!!!!!!!!!!!!


den fula nakna sanningen

den fula nakna sanningen
snor min ungdom
så vuxna tankar
jag tvingas tänka för
dagens samhälle, så vuxet
låt oss leka
ängar gröna, blommor sköra
låt mig plocka dem, skratta, le
samhälle
du ger mig ögonsår
det blöder när jag ser
död, mord, våld, sex, sex.. massa sex
t.ex
vad ska vi göra?
ingen orkar höra, ett barn som ser
den fula nakna sanningen
snott ännu en barndom
våldtäkt
ett barn vill ha konfekt
detta är inte rätt
onormalt
jag tror vi människan alledles för mycket sett
när slog det fel, i våran moral
vårt samhälle
här kan inget barn le




Fri vers av rajaynaya
Läst 331 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-21 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rajaynaya
rajaynaya