Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom hem


Tillbaka till mej
det är där
som är
hemma

Jag kan bli
henne
hon du ville
att jag skulle vara

Jag är hellre allt
du vill ha
och saknar mej
än allt jag är
och saknar dej

Kom hem
tillbaka till mej
Jag är inte halv
utan dej

Jag är ingenting




Fri vers av Hondjuret
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-21 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hondjuret
Hondjuret