Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

* vårsnön

 

*

när vårsnön faller
hörs stammande fågelsång

vitt vitt vitt vitt vitt




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 417 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-03-21 14:09



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Förresten hördes idag bofinken utanför mitt fönster för första gången denna vår. Snön är till stor del borta: "fint fint fint", tvittrar någon. Och bofinken: "Ja-ja-ja-ja-ja-ja -men de e ju faktiskt VÅR!"
2010-03-25

  Gunwale VIP
Det låter som ett varningsläte, och det borde ju passa! Eller så försöker fågeln bara "rub it in"... :-(
2010-03-25

  Eva Langrath VIP
Mycket bra härlig dubbeltydighet i slutraderna
2010-03-23

  Berit Robin Lagerholm VIP
Här vittrar kvittrar leenden fram fram fram fram
Idag kom tranorna
2010-03-23

  Per Rydberg
Snyggt upplägg: sista raden överraskar rejält!
2010-03-21

  Gunnel Eriksson VIP
Nu fick jag le stort även denna dag.
Så vitsigt (eller vittsigt)
2010-03-21

    ej medlem längre
kvitt, vitt å sen blire grönt!
2010-03-21

  Monika A Mirsch VIP
Det var dom!!! Tack du jag blev inte klok på vad de hade att säga mig.
2010-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP