Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ytterliggare en om döden. Men det behövs, faktiskt.


Längtan efter dig

Längtan efter dig
Är svår att definiera
Du finns ju alltid här
Och endå inte

Det är svårt
Väldigt svårt
Att leva utan dig
Och samtidigt aldrig sluta tro
På att du fortfarande finns

Men för dig gör jag allt
Det vet du




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-21 16:45



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Hög igenkänningsfaktor...och känslosamt skrivet av dig. Tack!
2010-03-23

  Nina Nightwish
Fin text.. har skrivit en som heter i det tysta, läs gärna om du har tid:)
2010-03-21
  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia