Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag säger ja,

visa mig 

levande
ljus och mörker 
stillhet

 

/      visa mig allt du vet
bara visa mig
sandens och jordens mönster/ sedan

 

visa mig vattnet
vattnet gurglar när det rinner ut
denna ständiga 
rörelse


och sedan
ivrigt

 

sången, vänta  /visa mig/

 

 

 




Fri vers av vildvin
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-21 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin