Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När stunden är ensam



När stunden är ensam

när hjärtat är tungt

då vänner räcker

ut sin hand

och hjälper dig


då känns allting

allting mycket

lättare

och du förstår

hur värdefull du är




Fri vers av christie
Läst 323 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-03-21 18:05



Bookmark and Share


  Quasimodo
Vackert, fint och med en ödmjuk känslan för det vi har för och till varandra !!
2010-04-20

  aol
kände en tår så vackert
2010-04-08
  > Nästa text
< Föregående

christie