Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag säger ja

 

så var det
ordentligt
sagt

 

Vad har vi gjort idag?
Annat än suttit
och vad har vi gjort idag annat än tänkt på igår.

Just inget annat…

än tänkt och talat om 
igår

 

 


knutit oss
små människobuketter 
vid vindens taburett

 

där orden dansar 
i
 tankens kapriol

 

 




Fri vers av vildvin
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-21 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin