Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är många aspergertjejer som gått igenom detta, fast vi aldrig  varit i närheten av någon incest, eftersom många av oss är ganska tillbakadragna och inte är överförtjusta i kroppskontakt..




Från lobotomi till avancerad manipulation

lilla vän tar han på dig
på något vis du inte tycker om
inte nehej
men du förstår sådant vet man
inte själv när man är liten
vem har förgripit sig på dig
pappa nehej
flickor är alltid rädda för sina pappor
särskilt flickor
är han sträng
nehej finns det någon annan man
nehej men det kommer du nog inte ihåg
du förstår sådant förtränger man
du har varit utsatt för incest
nehej inte
men lilla du det tror du bara
sådana är små flickor
du har blivit utsatt för incest
nehej inte det lilla du jag förstår
att det är svårt att prata om incest
stackars dig
nehej är det inte
det tror du bara stackars lilla barn
som blivit utsatt för incest
här får du några små piller
såja inte vara ledsen vi ska nog
klara det här med incesten
nehej då är det kanske någon annan man
har du någon manlig granne då
nehej stackars lilla flicka
jag förstår
då får du komma tillbaka
på måndag så får vi se
om du kan prata om incesten då
sådant här är väldigt svårt
nehej ingenting sådant
kan det vara farfar då
det tar tid måste du förstå
när man blivit utsatt för incest
kanske din farbror då
det är därför du är så tyst och
inte leker som andra barn
eller din morbror kanske

 och så fortsatte det i 18 år...

 

 


Psykiatrin bestämmer vem du är, hur du mår och varför.
 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Carola Zettergren
Läst 327 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-03-21 18:50



Bookmark and Share


  Connie
Tänk om någon kunde lyssna till det som inte sägs!
2010-04-14

  Berit Robin Lagerholm VIP
En oerhört bra text som med sin knivskarphet av visande av verklighet synnerligen behövs.
Bra Carola.
2010-03-23

  walborg
Okunskap och enfald och enkelspårig eller ingen utbildning alls inom psykiatrin leder till denna respektlöshet och rädsla för att lyssna och möta och komma till mötes. Jag blir upprörd över berättelsen.
2010-03-21

  stenen/ Yv Ericsson
Mycket bra. känner igen.
2010-03-21

    ej medlem längre
en mycket obehaglig text. bra! och det här:

"Psykiatrin bestämmer vem du är, hur du mår och varför." är huvudet mitt i spiken!
2010-03-21

  Catharina Edin VIP
En mig närstående (=jag) blev Tillsagd att jag visst blivit utsatt för sexuella övergrepp; jag hade bara förträngt det. Vad läskigt det ser ut när man ser det så här på 'papper' eller i alla fall svart på vitt i din text.
2010-03-21

    ej medlem längre
Jag kan inget annat än tro på det du skriver trots att det låter medeltida för mig. Du skriver verkligen bra om dessa hemskheter och humorn är ju en härlig krydda:)
2010-03-21

  Caprice! VIP
Fy fan, rentut sagt!
Men du förmedlar det ändå så humoristiskt att jag skrattar - fy på mig... ;-)
2010-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren