Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja vad fasen rimmar på Uggla? Förutom smuggla..
Gnurgla: http://seriewikin.serieframjandet.se/index.php/Gnurglorna




Som en gnu, som en GNURGLA

 

trött som en gam
jag tror ryggen gått av
utpumpad och lam
jag har jobbat som en slav

trött som en gris
och jag mår som Magnus Uggla
släpar mig hem på något vis
kroppsform som en GNURGLA

trött som en gnu
efter ryggknäckardagsverke
men nu har jag min sju
ett antikvariat av bästa märke!

 




Bunden vers (Rim) av Måna N. Berger
Läst 299 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-03-21 19:51



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Jag kommer och inventerar ditt antikvariat i vår/sommar, rara gnurgla där!
2010-03-21

  Caprice! VIP
Jaa, det är jag säker på att du har! Ska bli härligt att få inspektera det, så småningom...
Och gnurglan är en godhjärtad varelse, precis som du.
2010-03-21

  Carola Zettergren
Gnurglor är faktiskt bland det raraste som finns!:)
2010-03-21

  Larz Gustafsson VIP
Gnurgla låter som ett slags svamp...
2010-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger