Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite passande som flög på mig så här i natten.


Hela världen sover

Hela världen sover
Och det är så tyst, så lugnt, så still
På en bäddslaf sover
Lilla söta, rara Inga-Lill

Höga vinkelvråer
Stolpar upp i natt, helt högt mot skyn
Klädd i betongtrikåer
Sover husen här i folkabyn

Hela världen sover
Och det är så tyst, så lugnt, så still
Tyst och snällt så sover
Stora rika knösen Von der Hill

Uti kalla natten
Med en köld på bett, som skär och tär
Snarkar han i kvarten
Och snart så dör vår gamla Knarkar-Pär




Bunden vers (Rim) av Blake
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-22 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blake
Blake