Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rimmar inte som mästaren Larz, men hoppas budskapet går fram.. Idag lägger jag fram allt som hör till livet. Välj då livet! (Gud till Mose )


ett laglöst folk och en god Gud


Sist blev hon till, den vackraste
av jordens damm är formad.
Du blåste på din skapelse.
Fick paradisets lekkamrat
och jordens vackra bonad

Men hon, hon ville bli som du
hon åt, föll ner i skreva
hon döden led, förvandlades
och glömde bort att leva

Då gav du henne lagens bok
allt det som hör till livet
och om hon inte lagen höll
så gick det ej att leva

Sen sände du din ende son
han vandra på vår gata
han levde livet helt och fullt
han älska och vi hata

Vi korsfäste men han uppstod
för liv besegrar döden
han gav oss frihet gav oss allt
men vi, vi väljer nöden

för vi tog friheten vi fick
och fortsatte att hata
vi gjorde den till laglöshet
och kärleken vi rata

vi vill ej möta våran Gud
på hans bestämda fester
när han vill visa vem han är
och vi får vara gäster

Ett laglöst folk han kommer till
Men Han som står vid tronen
ett slaktat lamm som vädja vill
Följ mig så får du Sonen

Följ mig och Far och allt Han sagt
Han vet vad som är bäst
Han älskar dig, Han vill ditt liv
Åt er bereder en stor fest

För du och jag och allt på jord
skall åter bli förvandlat
det är i Eden du blev till

nu förbereds en evighet
och som en hjälp i ensamhet
du Anden fått, ett Guds sigill

Ty Han som i ditt hjärta bor
Han leder dig han visar dig
Han är för dig som äldre bror
Han undervisar dig om mig.




Fri vers av rebecca d
Läst 267 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-22 08:26



Bookmark and Share


    Annika J
Jesaja 52:7 !
2010-03-22

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2010-03-22

  Bibbi VIP
Helt suverän.

Applåd och bokmärke.
2010-03-22

  Michaela Dutius
Mycket starkt budskap i fin form...
2010-03-22
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d