Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gatstenar.

Människor är som gatstenar.
Alla har en egen historia.
Även om de ser likadana ut.
Så är alla olika slitna.




Fri vers av Max Järnhammer
Läst 317 gånger
Publicerad 2005-11-05 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Järnhammer
Max Järnhammer