Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppburen



Nu virvlar sig fågeln upp i en pelare buren av egen sång.
Bär livet. Mozart finns inte längre men vilar ut i C-dur.




Fri vers av Ishtar
Läst 362 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-22 10:09



Bookmark and Share


  Carsten
Mm. Vila. En virvel av ljus och ton. Tack!
2010-03-22

    ej medlem längre
C-dur. Grundskalan. Fågeln som virvlar sig upp i pelaren; det finns en stark glädje i den här dikten. En känsla av liv och förtröstan. Allt är enkelt. Sången bär. Det spritter och det återstår bara att Leva. Mozart finns visserligen inte längre, men allt finns bevarat som toner, harmonier och Vila.
2010-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Ishtar
Ishtar