Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är vi och vi är verkliga



Varje människa är som ett träd i en skog
på en och samma gång unikt och besläktat.
Ändå låter vi oss krympas; av allt högre
hastigheter och av andras illusioner om
hur det ligger till.




Fri vers av Ishtar
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-22 10:10



Bookmark and Share


  Carsten
Kanske en livsfilosofi? Hursomhelst en exakt angivelse om vad vi bör veta och känna - och var vi bör stå. Tack!
2010-03-22

  Quasimodo
Samma och olika på samma gång i det viktiga att inte glömma vad vi är och vill med oss!!
2010-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Ishtar
Ishtar