Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mina döttrar



Går hand i hand
ser världen klarare
genom fler fönster
nu när det ändå är

för sent att inte finnas

nu när det är tid
att istället växa

med de stolta träden
med de stolta barnen




Fri vers av Ishtar
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-22 10:10



Bookmark and Share


  Carsten
Instämmer helt med de två "under" mig! Tack! Vad är viktigare - egentligen? Vad är vackrare - egentligen?
2010-03-22

  Anders Perols
Vackert välformulerat
2010-03-22

  Quasimodo
Vackert för det spirande och växande till de vi älskar och i det vi är!!
2010-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Ishtar
Ishtar