Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterstämma



Hur mjuk kan inte stunden vara
men ändå så hård och sorgefylld
hur svart kan inte livet vara
men trots allt så lättsamt och vitt I.

I den här stunden smälter världen
av röster
i ögonvrån

I ett leende

Här i kylan




Fri vers av Ishtar
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-22 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ishtar
Ishtar