Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den dagen



Morgonens
juver
låg

under trädet
nära den resta stenen

i dy

stint
större
mäktigare

just den dagen




Fri vers av Ishtar
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-22 16:49



Bookmark and Share


  Carsten
WOW!
2010-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Ishtar
Ishtar