Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dilemma


Hur jag älskar detta nu
när solen fräter sönder nattens
fel

Ändå: ensamheten
biter sig som martallen
fast i det stenparti
den vakna tanken
förberett

Skriker ur min grotta
full av lugna medel

Mitt förflutnas band
binder min tanke vid
tyngder som inte var avsedda
för mig framför morgonfönstret




Fri vers av Ishtar
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-22 17:15



Bookmark and Share


  Carsten
Mycket bra! Rörlig och kontrapunktisk. Andra strofen är helt lysande! Tack!
2010-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Ishtar
Ishtar