Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Exultate Jubilate

 

 

Vi bor i en flygel 
trapporna vindlar sig i smala gångar längs socklarna

 

i tornrummet har vi vårt paradis bland svarta och vita tangenter

 

det är vårt eget Venedig 
och sommaren blickar ömt över alla våra kantater

 

livet är ett veritabelt crescendo 
och vi springer utför i extasen 

vinklar mot Maharadjan

 

Enklare än så här
blir aldrig livet

 

 

 




Fri vers av Hannadraken
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-22 17:53



Bookmark and Share


    Music mind VIP
Exultate jubilate är för övrigt min favoritopera. Del 1 av den dvs.
2010-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken