Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se dig inte om

Jag återvänder till det välbekanta
till det som aldrig faller i glömska
bilder av det förgångna
skulpturer av infrusna ögonblick

I repriserad form föds dåtiden igen
bandad i en slowmotion version
måste få se det igen
favoritscener ger kraft

Din uppmaning är bestämd
se dig inte om
showen är över
tiden är kort

Ljus, tystnad, tagning!
nuets skådespel
behöver ingen repetition
våra repliker är redan klara

Tittar bakåt
för att kunna se framåt
huvudstupa in i framtiden
med minnen som bränsle




Fri vers av Marcus Malmsten
Läst 222 gånger
Publicerad 2010-03-22 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus Malmsten
Marcus Malmsten