Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad spelar det för roll?

Hur säger du till någon du älskar att du skall dö?
Hur säger du till någon du älskar att du älskar den?
Förstöra, förtära, förkrossad, förlorad, förälskad
Hur vet du att någon är ärlig mot dig?
Hur vet du att någon är beredd att älska dig?
Hur vet du att du är beredd att älska någon?
Förtala, förklara, förstå, förgöra, förberedd
Smek min hy
Ta tag i mig
Visa att du vill hålla tag i mig
Annars sliter jag dig itu
Kärlekskranken, kärlekssjuk, kärleksfylld, kärleksglöd, kärlekskåt
Älskling vi lever nu och inget av detta spelar någon roll
Förutom att vi är fyllda med någon form av kärlek.
Förföra.




Fri vers av Ida Annagreta
Läst 305 gånger
Publicerad 2010-03-22 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida Annagreta
Ida Annagreta