Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEK TILL LIVET



Det gick en pil genom mitt hjärta

tror det var Amor som skickade iväg pilen

Kände en kärlek till alla och envar

ingen nämnd ingen glömd


vaknade upp en stund från dimman och tänkte

Det finns faktiskt folk som älskar mig

och jag älskar dem


Värmen spred sig från hjärtat som pilen träffat

Jag kände mig älskad och älskande




Fri vers av arja savela
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-22 23:59



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Det var inte Amor som skickade pilen, det var jag! ;) Du är bara bäst!
2010-04-08

  Eaglemountains VIP
Du är älskad - av många vänner - och en av dem är - JAG!!
2010-03-24

  Monika A Mirsch VIP
det är så enkelt och det är så stort - som du ordar - gott!
2010-03-23
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela