Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrivet på mobilen


smaken av tidigare liv

och det luktar
en annan verklighet
minnet

jag levde ett
annat liv

och jag drömmer
om att få

längtan att
inte smaka ensamhet




Fri vers av virre
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-23 00:20



Bookmark and Share


  Carsten
De två sista stroferna gör allt: fördjupar och komplicerar. TACK!
2010-03-23
  > Nästa text
< Föregående

virre