Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under lakan

vad är det
som vi drömmer
om

under lakan
som ingen annan

vi ser inte varandra
men våra händer
famlar varandra
ändå i

ensamhetens mörker
skalar vi av varandra
lager på lager

och i slutändan kommer
vi att lyckas fly undan




Fri vers av virre
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-23 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre