Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Pippi


Lagerrensning - bortskänkes kyssar


En mängd okyssta kyssar
och okramade kramar
finns på lager i min kropp


Bortskänkes härmed
för att bereda plats för
höstens och vinterns nyheter




Fri vers av Nic
Läst 256 gånger
Publicerad 2005-11-05 18:21



Bookmark and Share


  sol
ha, ha..instämmer!
2005-11-09

    ej medlem längre
*ler stort* Du var mig en givmild själ du!
Snyggt ihopplitat!
2005-11-05

  Nic
Jag känner mig extra generös idag,
så alla pojkar får tre kramar och tre kyssar
och alla flickor får fem kramar,
alldeles gratis!
2005-11-05

  kärleksbarn
haha, häftig
klassisk, men i ny tappning
cool :)
2005-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic