Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag dansar allt som oftast

Jag dansar allt som oftast
Lätt på foten
Snurrar jag varv på varv

Att känna vinden i mitt hår
Gyllene lockar
Dansa sin egen dans

Det doftar av dagg och soluppgång
Dagen är ny
Så vi dansar en ny dans

För inget är det andra likt
Allt unikt
På sitt eget unika sätt

Så hur vi alla kan dansa
Så unikt och på något vis passa ihop
Är mig ett mysterium.

Följer jag om du för?
Inte vet jag
Jag bara dansar




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-23 18:08



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Fortsätt att dansa på ditt vis - och dansa fram fler vackra dikter, för det gör du så bra ju!! Applåder:-))
2010-03-23
  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia