Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara för jag tyckte det var så in i helvetes kul.....


Sabotör

Ty detta var min last
Och detta var min drift
I tonår liksom barn
Från ungdom hän till gast

Jag byggde tio hus
Jag gödde tusen fält
Jag sprang till sjutton mål
Jag tände fjorton ljus

Sen husen stod i brand
Och fälten torkat ut
De mål som var satt fram
Har aldrig tagit slut

Det blev sen väldigt svart
Ett ljus där hade dött
Det enda som ni nu kan se

Är enbart ett

Ett ljus

Som nog ska lysa i en kvart

Och lite till




Fri vers av Blake
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-23 19:50



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag avskyr verkligen en sorts texter som jag själv hade kunnat skriva om jag bara hade hunnit före, nu gjorde jag inte det och det tänker jag aldrig berätta om för någon
2010-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Blake
Blake