Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bomullstäcke

Kom tillbaka till tredje dimensionen
G,
jag hatar att du grävt in dig i värmen
du lovade att sluta

och


hatar att du gör det utan mig

Låt mig vara ditt täcke
linda in dig i mig


Tog citodon i natt
Tänkte på dig

du vet vad mörkret döljer
ibland är verkligheten det man inte ser
Jag ska hjälpa dig att möta smärtan


Varför sover inte vi
när vi drömmer?


Vi måste tillbaka till andra sidan gränsen




Fri vers av TystnadTalar
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-24 01:08



Bookmark and Share


  Drömkram
med djupa känslor berör din symbolik starkt får jag nya intryck varje gång jag läser om,men är dina ord som alltid beundrade för du påverkar mitt medvetande om känslor nu och då. Men förblir du alltid en favoritvän ! Kram
2010-03-24
  > Nästa text
< Föregående

TystnadTalar
TystnadTalar