Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

02.00

 

Ge mig ett utropstecken.

Ge mig versaler och stora ord

 

några ord

ett ord

 

att fästa på magen.

 

Att strutta omkring med

och lyfta högt högt upp

och plocka ned

och lägga på marken

ta två steg bakåt

 

framåt

plocka upp igen

 

Och se

 

smaka

 

känna mot läpparna.




Fri vers av Zandra Flygh
Läst 338 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-24 01:31



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Det är mycket rörelse i det du skriver på en ljuvligt sätt, man blir ju glad :D
2010-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Zandra Flygh
Zandra Flygh