Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackraste konstverket gratis!

Det är bäst när det skymmer
för i solnedgångens skönhet
där brinner de bort alla bekymmer

Man bara det vackra ser och faller till det ner
bara mer och mer och det känns, som om
hela världen emot en ler

Och man bara sitter och tittar och i den röda skymningen
sin glädje hittar och allt annat bara sen en kvittar

Och det vackra får ta över
och för detta behöver
man ju än, alls inga klöver




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-24 06:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt