Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag mår dåligt idag....

så hoppas jag att jag redan imorgon dag ska må bättre
Tycker inte om att må dåligt
Känna mig deprimerad
Känna mig nere och grubbla allt för mycket över saker och ting
Tänka allt för mycket på negativa saker
Nä, det är inget bra
Så kanske solen imorgon dag vill åter skina på mitt ansikte och åter göra mig glad…..
;))

Om jag mår dåligt idag….

Ken Cassel
24/3-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-24 15:57



Bookmark and Share


  anita VIP
Mycket bra skriven.")kram
2010-03-24

  Larz Gustafsson VIP
Jag kan trivas med att vara deprimerad.
Det kan kasta ljus över det förljugna och falska i mig på grund av att jag då tangerar djupen.
Hellre sorg på djupet än glädje på ytan.
2010-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel