Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mera gamla dikter om hösten...




HÖSTSTORMARNA

 

Höststormarna kommer
på rad som stora
boeings in för landning
till New Yorks JFK

En efter en kommer dom
för att bryta väg
jämna väg
åt Kung Bore

Ibland är dom kyliga
och bryskt råa, förnedrande
som en våldtäkt
som ska ha utan att fråga

Dom kan vara kroppsvarmt
förtjusande
ja, riktigt underbara

Det gråspräckliga
täcket drar fram
över mitt huvud
och spänner sin väv
från alla väderstreck
som ett taffligt försök
att få mej modfälld




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 326 gånger
Publicerad 2010-03-24 16:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kung Bore´s Kingdom = Bore-dom
2010-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar