Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lagen, skrämmer mig ibland..


djursex

Med så lite förstånd som världen styrs, har du sett?

Vi har kanske tänkte på allt det där lilla
Om någon blir mobbad är det väldigt illa
Men hundar, hästar, och andra djur,blir till och med påsatta
Som ett barn, vad skiljer dem åt?
Så oskyldigt och så försvarslöst
Men det är väll oskyldigt att förgripa sig på dessa barn
Vad skiljer dem åt?
Hunden vet jag nu har ont, den inget förstår
Gnyr och gnäller, är rädd och kanske aggressiv
Psyket är helt rubbat
Det är taget ett djurliv
Precis som ett barnliv
Och för dem båda
Känns framtiden mörk
Vad skiljer dem åt?
Skillnaden är
Att på detta barn är du dödsdömd
På denna hund är du ingen brottsling alls
Med så lite förstånd som världen styrs, har du sett?




Fri vers av rajaynaya
Läst 392 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-24 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rajaynaya
rajaynaya