Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön

H
å
l
l

om mej

hållommej hållommej hållommej hållommej hållommej
til lsja gka na nda si ge n

2010-03-23/ klar 10-05-15/The Rose på TV4film/Where are you going/Where are you all going....

 

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 416 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-15 23:37



Bookmark and Share


  stella
Tveklös panik...mycket väl förmedlat.
2010-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman