Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imorgon

Klockorna ticka och nerverna drar
Klackandet på din högra sula
Ljuder med sorlet av sängarnas sav
Ropar de efter huvuds bula

Ståndande ser han på mitt och drar bort
Blick går från nuna till ljus krockett
Vad är det vackra i ljusaste sort?
Enstaka stickor av efterrätt




Bunden vers av Blake
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-25 03:25



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
aaah, rimmad vers, underbart, jag fattade nog inte innehållet så mye mera som jag njöt just rimmen
2010-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Blake
Blake