Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte bara rök...

Det syntes rök
jag kom och frös
men kände värme
eld var det där
och männsikor stod nära
och jag kände då av det dära
hur gott och så långt och länge
en enda god blick, som nick kan bära




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-25 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt