Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

prylar med sladd




who killed my toilet - was it BalsaTrä?

fredag


livets balsaträ mitt
i cementväggen
ingen lätt-plätt  (lilla liv)
mitt i hemlighetens banalkärna

numera gäller /nej, Nu Du-Racing/
interacting
Follow-me Router
slit split slit move
rotate and mirror
nästa signal. satan i gatan
vad tanten ligger i
rip
rip
ledning / leverera
(tidkrock eagle evil)

skärmspår
gula och och och
i ur och
strulkoppar. koppla
bifokalt, centralt  
forward, backward,
backwar for war
any war
cut and past
one large multipel

*wooow*

window

/help! funcion?/
pop up line (legal stuff)
detaljerna - socketplats i plast
naked. make
it. put it all together
Lodpasta stenciler
contactconclusion

*t*

hightest LED
red read instant
on line take
sneak peak and a pill
on the - leveransbevakning- bill
kille pling ring

men framme?

nej tyvärr
/för närvarande har vi störning i denna tjänst/


var vänlig lämna bakgrund
via upprepningsljud
klonk klonk klonk in the toilet

 

och själv ligger prylen bredvid
en annan en annan
tittar på hela

min hemlighet

 




Fri vers av vildvin
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-26 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin