Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SEKVENS

 

På åkerns svarta jord
står rådjur på helspänn, anar


en koncentrerad orienterare
i dimskog
på väg från sänkan till
kärret

Sordinerad orangegul sol
gör tappra försök
att tränga under fuktkjolen

Den friska luften får
dofter att klarna än mer

Hjärnkontorets alla små grå
kvicknar till liv
och börjar att sjunga
besjunga livets lov
och jag
jag håller hov
inför skapelsens Herre




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 287 gånger
Publicerad 2010-03-25 11:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Lev inför mig och var ostrafflig", som Gud sade till Abraham.
Och vi lever i ett (ÄNNU) bättre förbund!
2010-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar